Ако сте любител на тениса, ТК Дипломат лесно би задоволил вашият интерес към този спорт. Клубът е създаден през 1996г. и бързо се развива като едно от най-добрите места за практикуване на този спорт. Във неговата история се вписват провеждането на многобройни турнири и известни личности. Освен тенис тук бихте могли да практикувате новият за България Paddle тенис на специален корт, както и игрище за любителите на футбола.

Зимата, чертите корта на шамот се покриват със въздушна, отопляема конструкция, която поддържа постоянна температура и дава прекрасни условия за целогодишни тренировки, както на възрастите любители, така и на младите спортисти и деца.

Намиращ се в полите на планина Витоша, през лятото ТК Дипломат се радва на изключителна прохлада и лек планински бриз, като въздушното течение не позволява смога от градските улици да замърсява въздуха.

Тук се намират 4 червени корта (шамотна настилка), 2 корта със зелена настилка (изкуствено покритие – търф трева) и 2 корта за падел-тенис. На разположение на гостите на клуба са щанд за тенис консумативи и приятно кафе с рецепция.

Към клуба има високо-квалифицирани треньори. Целта на Тенис клуб “Дипломат” е популяризиране на играта като “спорт за всеки”.

Разположен в комплекс Глория Палас, ТК Дипломат предлага на своите гости ресторант, открит бар в парк с уникална растителност, детска площадка, открит басейн с плаж, хотел и просторен паркинг. При нас може да се организиран не само съботно-неделни тенис срещи, но базата ни разполага с възможности за посрещане на различни тенис сбирки.

Заповядайте, ние ще ви помогнем да срещнете приятели тук и да станете част от неповторимата атмосфера на нашия клуб.

Споделете в социалните мрежи...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on VK
VK